Beoordelingen van Tip Top Velsen-Noord

Recente recensies

5.0
Rene en Jose
19 juni 2022

De eigen gemaakte loempia’s zijn goed gevuld en heerlijk!

Robin Janus
12 juni 2022

Alles was goed alleen bij de vegetarische bami zaten er stukjes ham in. Voor de rest was het tip top.

Top
30 mei 2022
Eric
24 mei 2022

Maand menu erg lekker!!!

Hans van den Berg
24 mei 2022

Wederom heerlijk gegeten. Het maandmenu is onze favoriet.

Richard kos
12 mei 2022
Aad molenaar
11 mei 2022

Snelle service en perfekte kwaliteit.

Priscilla Hernandez
10 mei 2022

Altijd goed! Ruim voldoende en lekker doorgebakken patat als je het aangeeft.

Dinian
3 mei 2022

Via de app besteld. Bestelling wordt opgenomen, aangenomen en per mail bevestigd. Openingstijden wordt gegeven: 14:00 - 22:00 uur. Echter blijkt de toko bij aankomst op de bevestigde tijd (18:20) compleet gesloten te zijn!!!

Sandra vonk
21 april 2022

Zoals altijd tip top in orde.

Walter
20 april 2022

Heerlijk gegeten. Lekkere patat. Berehap pindasaus was prima.

aad molenaar
14 april 2022

Supersnelle levering en lekker eten.

Jacqueline
13 april 2022

Precies op tijd de bestelling klaar en het menu was heerlijk!

Marijke Rijnders-Snel
8 april 2022

De loempia speciaal had véél taugé en weinig groenten, 1 stukje ei en totaal géén smaak, erg jammer

Ed Ansems
3 april 2022

Klaar op de afgesproken tijd. Smaak is goed, zoals altijd.

Jose
31 maart 2022

Snel besteld, heerlijk eten, leuke prijs

EK.Lengfeld
24 maart 2022

Het is alles prima heb veder geen opmerkingen….

Sonja Visser
19 maart 2022

Zeker een aanrader. Lekker en goed eten, en super lieve mensen die daar werken .

Eric
15 maart 2022

Zoals altijd erg lekker! Hebben er met zijn tweeën heerlijk van gegeten.

Rita
12 maart 2022

Was heerlijk, alleen vind ik de sla onder de warme patat niet zo fijn. Verder prima 👍👍

Sandra
11 maart 2022

Goed geregeld en heerlijk gegeten

Paul
7 maart 2022

Stipt op afgesproken tijd gereed om op te halen, goede kwaliteit en temperatuur van het eten

D.Vledder
2 maart 2022

Kwaliteit van het eten is altijd goed maar als ik "s middags mijn eten bestel en betaal en op de site aangeef dat ik het om 17.50 ophaal dan vind ik het niet normaal dat ik dan om 18.09 mijn eten pas klaar is terwijl anderen binnen komen,.bestellen, en vertrekken voordat ik mijn bestelling heb die uren eerder is geplaatst en betaald!! En dit was niet de eerste keer zo!

Petra
24 februari 2022

Weer heerlijk gegeten!!!

Laura misran
24 februari 2022

Er staat geen ajam pangang ketjap als je een keuze maakt voor 2 persoons menu. Daardoor geven jullie altijd gewone ajam pangang. Maar willen liever ketjapsaus.

Sandra Vonk
20 februari 2022
Dana
19 februari 2022
Walter
19 februari 2022

Eten stond op tijd klaar. Loempia’s waren super lekker. Vriendelijke bediening

Marijke Rijnders-Snel
13 februari 2022

De patat was niet doorbakken waar ik wel om had gevraagd, erg jammer

Renata
12 februari 2022

Was heerlijk! 1e keer chinees besteld, normaal kwamen we voor patat. Hier gaan we zeker vakee halen. Genoeg vlees in de bakken. Niet zoals wat je bij andere krijgt meer groente dan vlees.

Eric
26 januari 2022

Heel lekker en het stond keurig op tijd klaar

Mehran
21 januari 2022

Weer een lekkere ervaring met deze afhaal Chinees.

Marcel
21 januari 2022

Altijd goed en tip top sery

Jan leijen
19 januari 2022
Hans
14 januari 2022

Wederom heerlijk gegeten. Het maandmenu is een echte aanrader. Makkelijk online te bestellen en precies op de gemaakte afhaalafspraak stond mijn maaltijd klaar in de winkel. Perfect en weer een dikke 10!

John
5 januari 2022

Was erg lekker goeie kwaliteit dikke pluim

Jaap
2 januari 2021

Was prima voor elkaar, keurig op het afgesproken tijdstip gereed, goede kwaliteit.

Greet Zwanenburg
2 januari 2021

Wij misten de rijke garnituren zoals ei,prei,vlees in de gebakken nassi,die er 7 mnd geleden wel inzaten. Beetje te karig dus

de Vries
24 december 2021

4 kipnuggets van mini formaat bij het kindermenu is erg karig. Salade bij het hete kip menu bestaat uit een paar zielige reepjes sla. Kip wel erg klein gesneden en zeker niet pittig. Bij het loempia menu zat bij de pindasaus veel olie en de loepia had wel langer in de frituur mogen liggen, erg bleek, wel goed gevuld.. Kan veel beter.

Ed Ansems
20 december 2021

Alles was Tip Top in orde. En klaar op de afgesproken tijd.

Eric
15 december 2021

Was erg lekker en zo besteld online. Gemak dient de mens.

Elona
12 december 2021

Chinees is altijd erg lekker.

Jaap
30 november 2021

Perfecte loempia's

de Vries
21 november 2021

Zowel het bestelde chinese eten als het saté menu waren van top kwaliteit. Op de bestelde tijd klaar. En erg warm. Heerlijk gegeten.

Kos
8 november 2021

Heerlijk

S.
27 oktober 2021
José
21 oktober 2021

Heerlijk oktober maandmenu,

Paul
17 oktober 2021

Menu warm vlees, een paar zeer droge plakjes fricandeau met amper voldoende pinda saus om het nog enigszins lekker te laten zijn, dit was dus een eenmalige keuze

Martin Bauer
10 oktober 2021

Gewoon top.

Marijke Rijnders-Snel
29 september 2021

Heerlijk gegeten alleen erge grote stukken groenten in de Tjap Tjoi

Paul
28 september 2021

Álles was TipTop. Zoals altijd.

EvB
26 september 2021

Heerlijk van smaak weer en betaalbaar echt een aanrader

De wit
25 september 2021

Alles was nog goed warm en erg lekker

Yvonne
23 september 2021

Heerlijke chinese maaltijd gehad!

Charlotte
20 september 2021

Lekker maand menu

Job
19 september 2021

Altijd goede Chinees afhaalgerechten En correcte bediening

EK.Lengfeld
16 september 2021

Snelle en vriendelijke bediening

Jaap
5 september 2021

Het was weer prima.

Anouk
2 september 2021

Bijzonder smaakvol. Prijs- kwaliteit dik in orde. Komen zeker nog vaker terug.

MvS
28 augustus 2021

Het was lekker! We zijn tevreden

Jansen
6 augustus 2021

Alles prima

Hans
31 juli 2021

Het hamburger menu was weer heerlijk en het berenhap menu is ook heel lekker.

Hans Zonneveld
31 juli 2021

Het heeft heerlijk gesmaakt. Helemaal top duim omhoog.

Jaap
27 juli 2021

Het was weer heerlijk, bedankt.

José en René Schelvis
2 juli 2021

Echt, zoals vaker gezegd: de ossenhaas is fantastisch en nergens zoooo lekker. Super hoor buurman!

Barry Kuil
2 juli 2021

Altijd lekker en vers

Jaap
27 juni 2021

Goed zoals altijd. Precies op tijd, nette prijs en goede kwaliteit.

Ellen
25 juni 2021

Heerlijk! En perfecte service.

B. Olski
18 juni 2021

Chinees eten was weer van goede kwaliteit!

Hans
18 juni 2021

Makkelijk online mijn bestelling gedaan. Op het afgesproken tijdstip stond mijn bestelling ingepakt klaar. Heerlijk Chinees gegeten. Wij rijden graag 10 kilometen om bij Tip Top onze bestelling op te halen. Aanrader!!

D.Vledder
16 juni 2021

Echt veruit de beste in de omstreken met hun Chinese afhaal maaltijden. Met recht TOP.

Manuela Mol-Hogerheijde
12 juni 2021
Vincent
10 juni 2021

Cbineees was weer top. Groente perfecte bijt en heerlijk op smaak.

Sandra
28 mei 2021

Gewoon tip top Goed en lekker eten !!! Waar voor je geld Goede service en vriendelijke mensen

Pieter
27 mei 2021

Altijd goed, snel en meer dan genoeg per portie.

Dien de Haas
14 mei 2021

Het eten was erg lekker ,en het bestellen ging prima.

Wim blom
8 mei 2021

Goed alles op tijd klaar en lekker

Greet
7 mei 2021

Heerlijk genoten van het Chinees voordeelmenu, ook hadden we loempia’s besteld die waren heerlijk knapperig, met andere woorden het was TipTop, vrienden van ons hadden ook bij jullie ook het voordeelmenu besteld en ze vonden het eten heerlijk dus die hadden reclame gemaakt ,vandaar dat wij dit ook geprobeerd hebben dus nu maken wij ook reclame voor jullie.

Tamara
4 mei 2021

Vriendelijk personeel, heerlijk gegeten

José Schelvis
2 mei 2021

De loempia’s en ossenhaas zijn altijd verrukkelijk!

Tamara
29 april 2021

Netjes op tijd klaar voor het afhalen, grote porties en heerlijk gegeten.

EK. Lengfeld
21 april 2021

Goed service

Frank
19 april 2021

Perfect, 4 sterren om altijd groei naar 5 te houden.

Bo
17 april 2021
HvdB
16 april 2021

Heerlijke Chinese maaltijden voor een redelijke prijs. Hoewel ik niet in Velsen woon, rijd ik graag even een stukje verder, om bij TipTop mijn maaltijden te kopen. Ook bestellen via de Website gaat makkelijk en vlug. Mijn maaltijden staan altijd al klaar als ik aankom. Wat mij betreft een aanrader!

GP Bremmers
11 april 2021

De temperatuur van het eten was te laag.

Andrew
9 april 2021

Het eten is daar zoals altijd lekker en vriendelijke mensen. Enigste min punt is dat ik ras patat besteld had en toen ik thuis kwam was het gewone patat

Vrouw 51
4 april 2021

Was erg lekker 😋

herman van 't voort
28 maart 2021

Top beste Snacks ooit

HvdB
26 maart 2021

Uitstekende Chinese maaltijden tegen redelijke prijzen. Hoewel ik niet in Velsen woon, rijd ik graag even naar TipTop om Chinees eten te halen. Aanrader!!

Rob
25 maart 2021

Het was niet te eten smaakte naar oud vet en het broodje was totaal niet vers heb het na 1 hap weggegooid

Sandra Harris
20 maart 2021

De grote garnalen waren droog en te doorgebakken,een was ook door de helft, de kerrie hoekjes waren ook droog. Jammer

Marjon van assem
13 maart 2021

Top service,heerlijk eten en super vriendelijk kortom top!!!

Caroline Pirinu
10 maart 2021
Caroline Pirinu
8 maart 2021
Lena
26 februari 2021

Snel klaar en lekker!

Marijke Rijnders-Snel
7 februari 2021

Zoals altijd wéér heerlijk gegeten😊

Sandra Harris
30 januari 2021

Lekker eten. Goed op smaak

Bakkum
30 januari 2021
Jacqueline
24 januari 2021

Heerlijke loempia weer!

hein mandemaker
24 januari 2021

was weer hele maal top zeer lekker

Pieter
17 januari 2021

Nog nooit was een naam zo toepasselijk. Er zijn snackbars, goede snackbars en Écht goede snackbars.... Als je, net als ik, het liefst bij de laatste soort eten haalt dan moet je hier zijn. En heb ik nog niet eens het Chinese afhaal stukje meegerekend. ^_^

Lena
10 januari 2021
Squareware
9 januari 2021

Gewoon goed, zoals altijd.

Jolanda
8 januari 2021

Was weer erg lekker .

Dana
8 januari 2021

Heel erg lekker!

A Douwstra
7 januari 2021

Heerlijke loempia en gebakken banaan. Vers en krokant gebakken.👍

Tb
3 januari 2020

Top service

Hans Tuijn
3 januari 2020

Het was weer heel lekker

Sandra
2 januari 2020

Het was weer overheerlijk !!! We hebben niet gegeten, maar gevreten 🙈🙈 Super lekker voor een super prijs !!

Fia
30 december 2020

Het stond precies op tijd klaar en was compleet dus wat wil je meer.

Wout
29 december 2020

Altijd lekker, altijd vriendelijk . Staat netjes op afgesproken tijd klaar

Charlotte
26 december 2020

Weer heerlijk Chinees gegeten!

Elona
20 december 2020

Weer heerlijk Chinees gegeten!

Hennie
20 december 2020

Fijne snackbar. Vriendelijke medewerkers. Aanrader!

Sandra
18 december 2020

Was weer heerlijk !! Babipangan en ossehaas, echt heel lekker gegeten !!

Hans Tuijn
13 december 2020

Je wordt altijd fijn geholpen, het eten is heel goed en ze zijn altijd heel aardig. Als je besteld staat het altijd klaar. TOP

Gonnie Boerkoel
1 december 2020

Goed verzorgd, op tijd en warm geleverd. Het eten is prima!! 👍

Corina
29 november 2020

Was weer heerlijk

Bianca
15 november 2020
Sandra Harris
14 november 2020

Wederom heerlijk eten, wij wonen elders in het land maar het in Velsen-Noord een volkstuin. Tot volgende jaar

Corina
13 november 2020

Heerlijk genoten van het eten. En xxl fricandel is echt een aanrader

Kaij
11 november 2020
Abp
8 november 2020
Jolanda
7 november 2020

Was weer heerlijk

De Vries
7 november 2020
Westenberg
6 november 2020

Prima, zoals het hoort

EvB
31 oktober 2020

Heerlijk gegeten telefonisch besteld en keurig op tijd geleverd

piet
31 oktober 2020
jolanda
23 oktober 2020

was weer lekker👍🏻👍🏻

Sandra Harris
23 oktober 2020

Heerlijk eten

Jolanda
22 oktober 2020

Was weer perfect zo als altijd .Heerlijk

Marjon van assem
21 oktober 2020

Heerlijk gegeten,optijd klaar. Kortom het was weer TOP!!!

Dirk Veldman
19 oktober 2020
Nvt
19 oktober 2020

Altijd optijd klaar en altijd even goed....

Hans Tuijn
19 oktober 2020

Het was weer heerlijk, mijn dochter en schoonzoon komen speciaal voor het chinese eten.

Mulder
16 oktober 2020

Lekkerste patat en beste Chinees eten!

Gonnie
10 oktober 2020

Altijd goed en lekker

Marijke
10 oktober 2020

Zoals altijd weer super lekker👌

Astrid Verschuren
9 oktober 2020

Heerlijk, veel en snel

Ans vd Linde
5 oktober 2020

Prima

Sandra Harris
22 september 2020

Heerlijk eten en super persoonlijk personeel

Rob agterhof
16 september 2020

Was weer erg lekker hoor.

Artan
10 september 2020

Heerlijke kroketten en verse patat In één woord TOP

Saskia
7 september 2020

Heerlijk gegeten! Bestelling via de website gedaan en alles stond netjes klaar op de aangegeven tijd. Thuis gekomen was alles keurig verpakt en warm.

Elona
6 september 2020

Weer heerlijk Chinees gegeten!

Sandra Harris
30 augustus 2020

Weer heerlijk gegeten, de service is super. Ook stip optijd

Rob agterhof
30 augustus 2020

Op tijd en keurig verzorgd.

José
29 augustus 2020
Vin
28 augustus 2020

Alles was dik in orde. Vooral de Loempia altijd erg lekker.

Brian
22 augustus 2020

Normaal goed te spreken over tip top ! Nooit klachten . Maar nu .. weinig patat , cheese chili sticks waren 1 blok beton te lang gebakken . Tevens was de hete kip bij de patar ver te zoeken. Maar het was heel erg druk . Iedereen kan zijn dag wel is niet hebben

Burger
20 augustus 2020
Jonas Sierens
16 augustus 2020

Heerlijk gegeten Broodje smaakte goed patat was weer top Het chinees was ook weer heerlijk

Marjon
14 augustus 2020

Tip Top in orde!! Super makkelijk bestellen en betalen via internet en op tijd klaar als je het ooit ophalen.

Abp
13 augustus 2020

Voor het eerst een vegetarische frikandel gegeten. Erg lekker!

Eric Goedhart
12 augustus 2020

De ajam pangang zal vol met botjes.

Sandra Harris
8 augustus 2020

Weer heerlijk gegeten. Super optijd. Lekker vers.

Chantal
6 augustus 2020

Altijd goede verse patat. Altijd gebakken in verse olie. Goed dat jullie nu ook een eigen website hebben om te bestellen. Tip: als jullie willen dat mensen meer bestellen via hier, omdat dit jullie ook erg zal ontlasten (niet meer tientallen telefoontjes en producten er handmatig inzetten), dan zou ik de extra fee die gevraagd wordt voor te betalen met Ideal weghalen... Dat kan in onze omgeving toch een flink obstakel Zijn. Of jullie voegen en optie toe dat je ook gratis cash kunt betalen ter plekke zonder dat hier meer voor gerekend wordt.

E v B
24 juli 2020

Uitstekend voor een mooie prijs

Robin
23 juli 2020

Erg lekker gegeten. De kwaliteit is beduidend beter dan andere in de omgeving!

Martin
6 juli 2020

Goed verzorgd, heerlijk eten en op tijd!!

Agterhof
3 juli 2020

Top

Alma
2 juli 2020

Prima geregeld allemaal! En lekker.

Frank
1 juli 2020

Weer geweldig gegeten, ik raad iedereen aan om bij Tip Top je Chinees te bestellen, gewoon top bij Tip Top. Ga zo door met jullie gerechten, ik wil geen andere meer.

Anja
29 juni 2020
Rita Duin
28 juni 2020

Super snel en heerlijk

EvB
15 juni 2020

Was weer top top

Anoniempje
10 juni 2020
Frank
10 juni 2020

Het eten is erg lekker, goede site om je bestelling te doen en precies optijd klaar. Top gewoon ik raad iedereen aan om hier je Chinese gerechten te bestellen. Ik heb mijn Chinees gevonden en hoef geen andere meer.

MP
28 mei 2020

Werkt top via de site. Eten was prima. De frikandel XXL is een aanwinst voor 't menu.

M van assem
25 mei 2020

Top eten goede service en hele lieve mensen en zoals ze dat nu aangepakt hebben met de corona,helemaal goed.