Beoordelingen van Tip Top Velsen-Noord

Recente recensies van Tip Top Velsen-Noord

5 sterren na 86 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

De temperatuur van het eten was te laag.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten is daar zoals altijd lekker en vriendelijke mensen. Enigste min punt is dat ik ras patat besteld had en toen ik thuis kwam was het gewone patat

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Was erg lekker 😋

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Top beste Snacks ooit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Uitstekende Chinese maaltijden tegen redelijke prijzen. Hoewel ik niet in Velsen woon, rijd ik graag even naar TipTop om Chinees eten te halen. Aanrader!!

, 25-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was niet te eten smaakte naar oud vet en het broodje was totaal niet vers heb het na 1 hap weggegooid

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

De grote garnalen waren droog en te doorgebakken,een was ook door de helft, de kerrie hoekjes waren ook droog. Jammer

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Top service,heerlijk eten en super vriendelijk kortom top!!!

, 10-03-2021

Kwaliteit:

Rating

, 08-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Snel klaar en lekker!

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd wéér heerlijk gegeten😊

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten. Goed op smaak

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke loempia weer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

was weer hele maal top zeer lekker

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Nog nooit was een naam zo toepasselijk. Er zijn snackbars, goede snackbars en Écht goede snackbars.... Als je, net als ik, het liefst bij de laatste soort eten haalt dan moet je hier zijn. En heb ik nog niet eens het Chinese afhaal stukje meegerekend. ^_^

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Gewoon goed, zoals altijd.

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Was weer erg lekker .

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heel erg lekker!

, 07-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke loempia en gebakken banaan. Vers en krokant gebakken.👍

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Top service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heel lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer overheerlijk !!! We hebben niet gegeten, maar gevreten 🙈🙈 Super lekker voor een super prijs !!

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het stond precies op tijd klaar en was compleet dus wat wil je meer.

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekker, altijd vriendelijk . Staat netjes op afgesproken tijd klaar

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer heerlijk Chinees gegeten!

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer heerlijk Chinees gegeten!

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Fijne snackbar. Vriendelijke medewerkers. Aanrader!

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer heerlijk !! Babipangan en ossehaas, echt heel lekker gegeten !!

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Je wordt altijd fijn geholpen, het eten is heel goed en ze zijn altijd heel aardig. Als je besteld staat het altijd klaar. TOP

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed verzorgd, op tijd en warm geleverd. Het eten is prima!! 👍

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer heerlijk

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Wederom heerlijk eten, wij wonen elders in het land maar het in Velsen-Noord een volkstuin. Tot volgende jaar

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk genoten van het eten. En xxl fricandel is echt een aanrader

, 11-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer heerlijk

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima, zoals het hoort

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten telefonisch besteld en keurig op tijd geleverd

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

was weer lekker👍🏻👍🏻

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer perfect zo als altijd .Heerlijk

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten,optijd klaar. Kortom het was weer TOP!!!

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd optijd klaar en altijd even goed....

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk, mijn dochter en schoonzoon komen speciaal voor het chinese eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkerste patat en beste Chinees eten!

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd goed en lekker

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd weer super lekker👌

, 09-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk, veel en snel

, 05-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten en super persoonlijk personeel

, 16-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer erg lekker hoor.

, 10-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke kroketten en verse patat In één woord TOP

, 07-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Bestelling via de website gedaan en alles stond netjes klaar op de aangegeven tijd. Thuis gekomen was alles keurig verpakt en warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer heerlijk Chinees gegeten!

, 30-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer heerlijk gegeten, de service is super. Ook stip optijd

, 30-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Op tijd en keurig verzorgd.

, 29-08-2020

Kwaliteit:

Rating

, 28-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles was dik in orde. Vooral de Loempia altijd erg lekker.

, 22-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Normaal goed te spreken over tip top ! Nooit klachten . Maar nu .. weinig patat , cheese chili sticks waren 1 blok beton te lang gebakken . Tevens was de hete kip bij de patar ver te zoeken. Maar het was heel erg druk . Iedereen kan zijn dag wel is niet hebben

, 20-08-2020

Kwaliteit:

Rating

, 16-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten Broodje smaakte goed patat was weer top Het chinees was ook weer heerlijk

, 14-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Tip Top in orde!! Super makkelijk bestellen en betalen via internet en op tijd klaar als je het ooit ophalen.

, 13-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Voor het eerst een vegetarische frikandel gegeten. Erg lekker!

, 12-08-2020

Kwaliteit:

Rating

De ajam pangang zal vol met botjes.

, 08-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer heerlijk gegeten. Super optijd. Lekker vers.

, 06-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd goede verse patat. Altijd gebakken in verse olie. Goed dat jullie nu ook een eigen website hebben om te bestellen. Tip: als jullie willen dat mensen meer bestellen via hier, omdat dit jullie ook erg zal ontlasten (niet meer tientallen telefoontjes en producten er handmatig inzetten), dan zou ik de extra fee die gevraagd wordt voor te betalen met Ideal weghalen... Dat kan in onze omgeving toch een flink obstakel Zijn. Of jullie voegen en optie toe dat je ook gratis cash kunt betalen ter plekke zonder dat hier meer voor gerekend wordt.

, 24-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Uitstekend voor een mooie prijs

, 23-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker gegeten. De kwaliteit is beduidend beter dan andere in de omgeving!

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed verzorgd, heerlijk eten en op tijd!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Top

, 02-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima geregeld allemaal! En lekker.

, 01-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer geweldig gegeten, ik raad iedereen aan om bij Tip Top je Chinees te bestellen, gewoon top bij Tip Top. Ga zo door met jullie gerechten, ik wil geen andere meer.

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Super snel en heerlijk

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer top top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-06-2020

Kwaliteit:

Rating

, 10-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten is erg lekker, goede site om je bestelling te doen en precies optijd klaar. Top gewoon ik raad iedereen aan om hier je Chinese gerechten te bestellen. Ik heb mijn Chinees gevonden en hoef geen andere meer.

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Werkt top via de site. Eten was prima. De frikandel XXL is een aanwinst voor 't menu.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Top eten goede service en hele lieve mensen en zoals ze dat nu aangepakt hebben met de corona,helemaal goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.